Sider

Om meg

Mitt fulle navn er Marius Engvik Aunvik. Født 1984
Jeg er for tiden bosatt i Nord-Trøndelag nærmere bestemt Stjørdal.
Her har jeg min lille kjernefamilie og trives veldig godt. Jeg jobber i plastindustrien på en lokal bedrift.
I fritiden er jeg stortsett sammen med familien og venner. Den store lidenskapen er som dere kanskje skjønner fotografi. Den tar en del tid som jeg har til overs. Jeg har en spesiell lidenskap for macro. Der finnes det uendelig med muligheter hvor fantasien setter grensen. Jeg tar bilder av stortsett alt jeg kommer over. Noen blir vellykket, de fleste ikke! Hvor mange eksponeringen det blir i løpet av noen timer ute i skog og mark kan man bare spekulere i. Jeg liker også dyrefotografi med hovedvekt på fugler. Mennesker, natur og ikke minst barn er også på listen av ting jeg trives med innen fotografi.

Jeg er forøvrig medlem i en rekke fotosider. I hovedsak norske men også noen internasjonale.
Disse sidene er en inspirasjon i seg selv, men den strømmen av kommentarer og kritikk foto entusiaster deler med hverandre i miljøet er utrolig lærerikt! Man møter nybegynnere til fullt proffesjonelle fotografer.

Mitt fotoutstyr

Man ønsker seg stortsett noe som er dyrere uansett. Man må begynne et sted. Mitt utstyr er i konsumer klassen. Objektivene samt kamerahuset gjør jobben godt nok på dette tidspunkt. Utskifting vil komme etterhvert som pengene strømmer inn!!

Canon Eos 450d kamerahus
Canon EF 70-300mm f4-5,6 IS USM
Sigma DC 18-200mm
Sigma 105mm f2,8 EX DG Macro
Canon 18-55mm IS
Tokina AT-X PRO 11-16mm DX F2,8
Canon 1,2 II Extension
+++ diverse ekstra utstyr.